keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sisustusinspiraatiota: mattoja, osa 1

Ehkä mä pääsenkin jo takaisin bloggailurytmiin! :) Eilinen ilta sujui rauhallisesti iskän luona olkkarissa istuskellen, joten ehdin ajastella pari postausta tänne blogiinkin. 

Mulla on kova sisustuskuume, jota ei ainakaan auttanut vierailu Ikeaan kun käytiin mummolassa Kemissä. Siispä nyt tulee parin postauksen verran mattojuttuja. :)

Meillä on aina ollut räsymattoja. Molemmissa kodeissa, mummolassa, ja sukulaisilla. Mummolassa laitetaan joulunajaksi umpimatot, eli koko tuvan lattia peitetään räsymatoilla. <3 Ei siis taida olla kovinkaan kummallista, että mä tykkään räsymatoista sisustuksessa. :)

Ekana siis kollaasi, josta löytyy joitain mun mielestä aika hauskannäköisiä räsymattoja ja muita samantyylisiä mattoja. 


Sitten vähän esimerkkiä kuvia sisustuksista, joissa räsymatot näyttää mun mielestä todella hyvältä: 


Mun mielestä räsymatot näyttää parhaalta hieman odottamattomissa paikoissa tai väreissä. Tummat värit vasten vaaleaa mattoa tai vaalea matto tummalla lattialla. 


Räsymatot kaipaavat ympärilleen vähän tilaa ja paljasta lattiaa, jotta ne pääsevät oikeuksiinsa. Mun makuun räsymatot näyttää parhaalta lautalattialla. Kuvat: http://www.vendoluzes.com/2011/03/make-the-best-space-in-interior-design-small-kitchen/, http://www.bloodandchampagne.com/, http://lamaisondannag.blogspot.fi/, http://dustjacketattic.blogspot.fr/2012/10/mykonos-greece.html ja http://prettysedaynacar.tumblr.com/post/28254612644.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti