lauantai 12. tammikuuta 2013

Sisustusinspiraatiota: mattoja, osa 2

Jatketaanpa sitten taas sisustusjutuilla! Osa kaksi mattoja! Tällä kertaa kurkataan persialaistyylisiä mattoja, jotka taitavat olla kovassa hypetyksessä tällä hetkellä. Ehkä mäkin vain seurailen muotivirtoja, mutta tällaiset matot ovat alkaneet viehättää munkin silmää viime aikoina. Meillä on ollut kotona tämänhenkisiä mattoja seinällä, mutta ei koskaan lattialla. 

Aloitetaanpa taas kollaasilla kivoista matoista, joita löytyi internetin syövereistä.




Mun haaveena olisi saada tällainen matto lukunurkkaukseen, josta löytyisi kiva lattiavalaisin, nojatuoli, viltti ja hyvää luettavaa. Tällainen matto tuntuisi varmasti ihanalta jalkojen alla myös makkarissa, missä tulee monesti tepasteltua avojaloin. Rokkirekin Lauran pinterest-sivulta löytyy paaaaljon lisää inspiroivia kuvia, joissa on mukana samanhenkisiä mattoja. 



Kuvat: http://www.casasugar.com/Amber-Lewis-Amber-Interiors-House-Tour-21766097?slide=5, http://www.onhomedesign.com/white-swedish-apartment-interior-design-by-kanzoi-architects/white-swedish-apartment-interior-design-bedroom/, http://www.bostonmagazine.com/articles/2012/10/mixing-interior-design-styles/4/, http://www.homedesignfind.com/wp-content/uploads/2010/04/oriental4.jpg, http://afadedpalette.blogspot.fi/2012/02/picture-love.html?m=1, http://abrighterview.tumblr.com/image/39778874852 ja http://kira-cph.dk/page/2/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti