sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Asoksen kelloja

Kun tilillä ei satu olemaan niin paljoa ylimääräistä rahaa, että esimerkiksi Michael Korsin kellot olisivat budjettiin sopivia, löytyy Asokselta todella kivoja vaihtoehtoja paljon kivemmissa hinnoissakin. ;)

Alkuun vähän hopean ja kullan värisiä isoja kelloja, jotka nyt juuri ovat kovasti muodissa. Etenkin tuo Asoksen Premium-kello (kultainen, vasemmalla) himottaisi, tykkään noista kahdesta isosta numerosta ja erivärisistä nuppeleista kellon molemmin puolin.


Sitten vähän korumaisempia kelloja. Tuollainen rannekorumainen kello olisi aika ovela vaihtoehto. :)Nämä muovikellot toisivat asuihin sporttisuutta ja väriä, toisaalta niitä voisi olla vaikeampi yhdistellä kuin "neutraaleja" kultaisia ja hopeita kelloja.


Sitten vielä kaksi kelloa, joihin ihastuin ehkä eniten kaikista.. Ensimmäisessä on hauska vino kellotaulu. Montakohan kertaa sitä katsoisi kellonajan väärin ennen kuin oppisi lukemaan tuota oikein? :) Tässä kellossa on myös sellaista vanhanajan meininkiä josta tykkään. 
Ja luultavasti kaikista hienoin kello. Tämä on suht yksinkertainen, mutta siinä on silti sitä jotain pientä, mitä kaipaan omiin vaatteisiin ja asusteisiini. Ja ohut ketju tekee siitä naisellisen. :)Kuvat http://www.asos.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti