tiistai 8. marraskuuta 2011

Pull and Bearin takkeja, osa I

Ihanaa kun kaupoista alkaa nykyään löytyä yhä enemmän takkeja, joissa on kunnon huppu! Tuntuu että pari vuotta sitten oli vielä ihan mahdotonta löytää siistiä ja tyylikästä takkia, joka olisi myös lämmin ja käytännöllinen. Tässä muutama takki, jotka erityisesti pistivät silmään Pull and Bearilta. Valikoin tähän takkeja eri perustein, mutta kaikki miellyttivät silmää! :) Ja eivät olleet muuten kalliitakaan, kaikkien takkien hinnat pyörivät muistaakseni alle 80 punnan. 


Eka takki on ihanan värinen, siinä on isot pehmeännäköiset kaulukset ja huppu. Vaikka takki on parkamallinen, miehustan siistit napit tuo siihen villakangastakin tunnelmaa. 


Toka takki näyttää (ainakin kuvien perusteella) etupuolelta enemmän pusakkamalliselta isoine taskuineen, mutta istuu takaa todella kauniisti ja naisellisesti. Ja taas ihana iso huppu! Lisäpojoja vielä hupun sisäpuolen kuvioinnista :)


Tämä viitta ei ehkä ole ainakaan Suomen talvia silmälläpitäen se kaikkein käytännöllisin, mutta toimisi varmasti ainakin pitkälle syksyyn pitkävartisten hanskojen ja autolla liikkumisen kanssa :D Myös tästä löytyy ihana huppu.


Tämä tikkitakki ei varmaan lämmittäisi talvella, mutta syksyllä tämä olisi ihana lämpimän pipon, huivin ja hanskojen kanssa. 


Jatkan samasta aiheesta vielä toisen postauksen verran, stay tuned! :)


Kuvat http://www.pullandbear.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti