torstai 15. joulukuuta 2011

Dianna Agronin lentoasuja ja kivoja takkeja

Glee-sarjasta tuttu Dianna Agron pukeutuu mun silmään tosi kivasti vapaa-ajallaan. Aluksi ajattelin ottaa esillä muutaman hänen lentoasunsa, mutta sitten silmään sattui niin kivoja takkeja että oli pakko ottaa mukaan postaukseen. :) Ja periaatteessahan nämä kaikki asut voisivat sopia lennoille ja lentokentille. 

Tämä asu on musta oikein lentoasujen aatelia. Tummat housut, sopivan kokoinen käsilaukku (johon voi mahduttaa lennolla tarvittavat tavarat), mustat tyylikkäät saappaat ja rento, mutta tyylikäs neule. Asussa ei ole mitään ylimääräistä, ja neuleen kiiltävä pinta korvaa korut.


Tämä asu on melko samanlainen kuin ylläoleva, mutta tässä asun juju on mun mielestä huulipuna ja lakatut kynnet. Ryhdikkäällä takilla (joka on to die for!) rennon neuleasun saa skarpin näköiseksi lentokoneen ulkopuolella.


Sitten näihin ei-lentoasuihin, mutta jotka kyllä kävisivät matkallekin. :) Tämä asu koostuu tummista housuista, saappaista, siististä takista, raitapaidasta ja lämpimän näköisestä huivista.


Tykkään näistä kengistä tosi paljon! Ja myös tuo talvinen villapaita on kiva, se tuo asuun vähän väriä. Taas siisti takki sitoo asun yhteen.


Tämä takki on aivan ihana. Oikeastaan kun tarkemmin näitä postauksen kuvia tiirailee, käy selväksi että Dianna on selvästi löytänyt oman takkityylinsä, niin samankaltaisia nämä takit ovat - ja juuri mun makuun! :) Tämä takki on sävynsäki puolesta juuri eikä melkein oikea. Ja taas nuo kivat kengät. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti