torstai 1. joulukuuta 2011

Lookbookista: dublinilainen Ronan McDonnell

Tällaiseen 26-vuotiaaseen fyysikkoon törmäsin tänään Lookbookissa. :) Aloitetaanko kuvien selaaminen vanhimmista kuvista niin näette samalla miten Ronanin tyyli on kehittynyt ajan kuluessa. Musta näyttää että Ronan on kehittynyt vähän "pahapoikamaisesta" ja pitkätukkaisesta tyylistä siistimpään ja asiallisempaan suuntaan. 


Tässä kuvassa muhun vetoaa eniten pipo, takki ja käärityt hihat. Housut on mun makuun liian tiukat ja eikai kukaan oikeasti kulje paita noin auki (vaikka kuvassa ihan hyvältä näyttääkin ;) )? :)


Tykkään seuraavan kuvan takista tosi paljon. Tweed-takki tekee tietynlaista tunnelmaa asuun ja voisin kuvitella sen myös farkkujen ja t-paidan seurana. Mä en tykkää liian preppy-tyylistä, ja tässä kynitty tukka vie sen vaikutelma kauas pois. 


Tämä asu olisi tylsä ja tosi asiallinen ilman ihanan kirjavaa huivia. Silti tuo huivikaan ei ole mikään vitsi, vaan tyylikäs tapa piristää tummaa perusasua. 


Tässä kuvassa Ronanin kengät toimii hyvin. Myöhemmin tulee pari kuvaa joissa sen sijaan en tykkää niistä yhtään. :p Neule on lämpimän näköinen ja ei todellakaan ole yhtään naisellinen, mikä joskus on tapaus kun mies pukee tuon mallisen neuleen ylleen. 


Sitten melko perusasu, veikkaisin että Ronan on pukeutunut näin joihinkin virallisempiin juhliin. Kravaatti sopii hyvin Ronanin tukan väriin ja siniset silmät välkkyvät tänne asti. ;)


Tässä asussa taitaa olla tweed-takin kanssa aiemmin paritetut housut ja neuleen kanssa esiintynyt lätsä. Takki ja lätsä tekevät asusta persoonallisemman kuin mitä se olisi ilman niitä. Tykkään siitä miten Ronan yhdistelee eri värejä ja sävyjä eikä tee sitä liian matchy-matchy-tyyliin.


Sitten vähän prepympi (miten tuo taipuu? :D) asu. Sliipatulla tukalla ja ilman silmälaseja tämäkin asu olisi silti vielä ihan jotain muuta - ja en tarkoita parempaa. :)


Ja vähän rokimpi asu! Tässä mun makuun kaikki kohdallaan, yksinkertaista mutta iskevää. :)


Sitten ne kengät joista mainitsin jo aiemmin... Tässä asussa ne vielä menettelevät, mutta odottakaahan seuraavia... :) Punaisen paidan ja mustan takin yhdistelmä on suorastaan maukas, ja vaaleat housut jättävät yläosalle tilaa.


Tämä asu on tosi kiva, kunnes kurkkaan Ronanin jalkoihin. Jotenkin en vaan lämpene noille kengille yhtään, varsinkaan paljaiden säärien ja jalkojen kanssa. Mutta hiukset, lasit, laukku ja oikeastaan kaikki muut osat asua saavat hyvät pisteet. 


Ja taas nuo kengät! Kaikki muu tässä asussa hivelee mun silmää; huivi ja takki ja laukku, mutta nuo kengät vaan pilaa kaiken. Vai oonko ihan väärässä? :)


Tähän tuli nyt aika monta kuvaa, mutta Ronan oli niin mukava poika ja mukavia asuja! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti