keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Loppuvuoden elokuvia

Vielä tämänkin vuoden puolella on tulossa monta kiinnostavaa elokuvaa. Poimin tähän neljä sellaista, jotka ainakin haluaisin itse katsastaa jossain vaiheessa.

Ensimmäisenä on amerikkalaisversio Stieg Larssonnin kirjasta "Miehet jotka vihaavat naisia". Itse tykkäsin ruotsalaisten tekemästä leffasta niin paljon, että rohkenen epäillä tämän jäävän kakkoseksi, mutta ihan mielenkiinnosta on tämä katsottava. Pääosissa "The Girl With The Dragon Tattoo" -leffassa nähdään Daniel Craig ja Rooney Mara.


Toinen leffa, "We Bought A Zoo", on hieman kevyempää mallia, tässä perhekomediassa perheenisä (Matt Damon) muuttaa perheineen Kaliforniaan remontoidakseen ja avatakseen uudelleen huonosti menestyvän eläintarhan. Tämä leffa kiinnostaa enimmäkseen päänäyttelijöiden, Matt Damonin ja Scarlett Johanssonin takia. Ja miksipä sitä ei kurkkaisi kevyttä komediaa jossa varmasti näkyy paljon söpöjä eläimiä. :p


Kolmantena on 90-luvun alun Eurooppaan sijoittuva leffa "In The Land Of Blood And Honey", jonka on ohjannut Angelina Jolie. Tämä leffa keskittyy kertomaan kahden ihmisen tarinaa Bosnian sodan ajalta. Yleensä en tykkää katsoa sotaleffoja, mutta uskon että tämä elokuva keskittyy enemmän ihmisiin kuin itse sotatoimiin. Lisäksi leffassa kiinnostaa sen sijoittuminen Eurooppaan ja tällaisen "pienen" sodan esillenostaminen. Ja tietysti se, että tämä on Jolien ensiohjaus elokuvamaailmassa.


Viimeisenä on leffa, jolta en ainakaan odota liikoja - New Year's Eve. Valentine's Day -leffa osoitti, että usein tällaiset julkkiksia täyteen ahdetut leffat jäävät melko heikoiksi esityksiksi. Olen kuitenkin utelias näkemään mitä tällä kertaa on saatu aikaan, joten kyllä tämä varmasti katselulistalta ihan ruudulle asti päätyy. Näyttelijälistalta löytyy niin monta tunnettua nimeä, etten ala niitä edes luetella, allaolevasta julisteesta selviää jo aika moni. :)


Mitä leffoja teillä on vielä katselulistalla tälle vuodelle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti