tiistai 23. lokakuuta 2012

Converset

Sisko on lähdössä poikaystävän perhettä tapaamaan marraskuussa, ja lupaili tehdä vähän shoppailuja munkin puolesta tuolla rapakon toisella puolella. Meikkien lisäksi ajattelin pyytää siskoa hakemaan mulle Converset, jotka ainakin siskon poikaystävän mukaan ovat lähes pilkkahintaisia. Nyt ongelmana onkin, että minkäsväriset popot ne sitten olisivat... 


Valkoiset olisivat kivan raikkaat ja kevyen näköiset, mutta pelkään että likaan ne ihan käyttökelvottomiksi pikapikaa. Osaatteko sanoa, kuinka hyvin converset kestävät pyykkikonetta, ja kuinka hyvin tahrat saa irti? Sen suhteen nuo luonnonvalkoiset/vaaleankeltaiset voisivat olla vähän armollisemmat. 

Toisaalta nuo tummemmat oranssit, punaiset ja vihreätkin houkuttelevat kovasti... Pitääpä laittaa mietintämyssy päähän! :)


2 kommenttia:

  1. Ihan valkosiks saa koneeseen pistämällä! Kloriitilla tosi vaikeet tahrat putsaamalla. Omia silmiä miellyttää enemmän ne ohutpohjasemmat converset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa kattelin niitä kevyemmännäköisiäkin tossuja, ja siskollekin jo vähän puhun niistä.. Valinnanvaikeus! Kiitos paljon konepesukokemuksista, ehkä mä nyt uskallan sitten valita ainakin ihan oman mieltymyksen mukaan, ilman että tarvii pelätä vaaleita värejä. :D

      Poista