lauantai 20. lokakuuta 2012

Sekalaista sisustus- ja koti-inspiraatiota

Aivan upea talo! Ja koko taloa kiertävä veranta. :) Tuollaisen talon kun saisi merenrantaan hiekalle niin kaikki olisi täydellistä. <3


Yleensä mä en mitenkään sävähdä tämän näköisistä taloista, mutta tämän talon ihanat isot ikkunat ja monta kerrosta näyttävät upeilta. Eikä tuo uima-allaskaan pahaksi olisi.. :)


Sitten vähän vaatteiden ja asusteiden säilömiseen liittyviä kuvia.. Tämä allaolevan kuvan idea on nerokas! Kun koukut laittaisi sopivin välein, isommatkin laukut saisi siististi roikkumaan, pois lattioilta ja säilyttämään muotonsa. Eikä tuollaisen hyllyn tarvitsisi olla kovin korkeakaan, sillä käsilaukut eivät vielä kovin paljon tilaa. Esimerkiksi eteisen pöytätason alle voisi ujuttaa tuollaisen systeemin. Hmm..! :)


Mä oon katsellut monenlaisia kuvia vaatehuoneista, mutta tämä on yksi toimivimmista joita olen nähnyt! Ylähyllyillä tilaa viikattaville vaatteille, paaaljon henkaritilaa sekä alaosassa laatikoita sukille, alusvaatteille jne. ja hyllyjä kengille. Ehkä johonkin reunaan voisi tehä tilaa täyspitkille takeille, mekoille jne. Sitten olisi täydellinen. :)


Rrrakastan tällaisia laatikoista tehtyjä hyllyjä. Mulla on säilössä yksi kokonainen sisustuslehti ihan vain sen takia, että siinä esitellyssä talossa oli asukkailla tällainen viinilaatikoista kasattu kirjahylly. 


Pari hauskaa ideaa portaidenalustilalle. Vasemmanpuolimmainen suunnitelma olisi varmasti helpompi ja realistisempi, ja toimisi matalammankin portaikon alla. Laatikoihin saisin kätevästi piiloon vaikka mitä tavaraa. Mutta onhan tuo pikkuvessakin tosi suloinen! 


Tällainen säkkityynyn ja riippukeinun yhdistelmä olisi mahtava! Eihän tuollaisesta malttaisi poistua ollenkaan.. Ehdottomasti mun haavelistalle!


Mä luulen että tällaista majaa pikkutytöt aina kuvittelevat mielessään, kun rakentavat peitoista ja tyynyistä majoja vanhempien huoneeseen tai keskellä olkkaria. Ja kyllä tuollainen kelpaisi vähän isommallekin tytölle. :) Niin suloinen. Kuvat: http://homedesignpins.com

2 kommenttia:

  1. Mun oli pakko tallentaa toi vaatehuoneen kuva omalle koneelle, että idea toimivasta vaatehuoneesta pysyy tallessa! Ja toi riippuva säkkityyny/sänky/mikälie pääsi kans mun haavelistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin tallentamaan vaan! Mullakin koneen inspiraatio-kansio pursuilee jo melkein yli, kun en malta olla klikkailematta kivoja kuvia talteen. Muuten ne unohtuvat niin nopeasti, netti kun on täynnä toinen toistaan kivempia kuvia. :)

      Poista