keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Children Of Men

Tämä vuodelta 2006 peräisin oleva leffa on yksi niistä leffoista, joita tulee mietittyä vielä pitkästi katselun jälkeenkin, ja jotka jotenkin jäävät hyvin mieleen. Elokuvan on ohjannut Alfonso Cuarón, jonka useimmat varmasti muistavat Harry Potter ja Azkabanin vanki -leffan ohjaajanpallilta. Tärkeimmissä rooleissa nähdään mm. Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine ja Clare-Hope AshiteyMulle parasta tässä leffassa on todella aidosti toteutettu, nykypäivän elämästä melkoisesti poikkeava maailma. Silti kaikkea ei ole laitettu uusiksi, vaan hyvin monikin asia on samanlaista kuin oikeassakin elämässä. Jotenkin muhun tämä lavastus ja kuvaustyyli purevat kovasti. Lavastaminen on ehkä väärä sana, kun yritän kuvata sitä kokonaisuutta, miten leffan maailma on luotu. Joka tapauksessa, mun mielestä tässä leffassa siinä on onnistuttu ehkä paremmin kuin missään muussa leffassa. Parhaiten tästä leffasta saa kuvan katsomalla trailerin, vaikka se ehkä paljastaakin vähän liikaa elokuvan juonesta ja on muutenkin aika mahtipontinen. 

Valitettavasti tätä traileria ei voinut upottaa, joten en saanut sitä suoraan videona tähän postaukseen. Trailerin voi kuitenkin katsoa youtubesta tästä

Suosittelen tätä leffaa, on yllättävän kiinnostava ja hienosti toteutettu, ja sopii sekä mies- että naispuoliselle yleisölle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti