maanantai 30. tammikuuta 2012

Crazy, Stupid, Love.

Mitä teille tulee mieleen tällaisesta leffan kannesta? 


Mulle ainakin tulee mieleen typerä komedia, jossa on paljon mies-nais-vitsejä, vähän pissa-kakka-vitsejä ja tietysti seksivitsejä. Tai no, ei nyt ehkä ihan noin hirveän negatiivinen kuva, mutta en kyllä tulisi valinneeksi tätä leffaa vuokraamosta tai kaupan hyllystä tämän kannen perusteella. 

Todellisuushan on, että Crazy, Stupid, Love. -leffa on ihana. Ihanan hauska komedia, jossa saa ihailla hienoja näyttelijäsuorituksia, komeita ja kauniita ihmisiä, sujuvaa ja jopa yllättävää käsikirjoitusta ja mitä vielä! :) Tässä leffassa on oikeasti naurattavaa huumoria, lämpöä ja tunteitakin herättäviä kohtauksia. Tätä voi katsoa perheen kanssa, treffeillä, kavereiden kanssa tai yksin. Nykyään ei markkinoille tule liikaa komedioita, joista löytää nämä kaikki piirteet, joten suosittelen tätä leffaa jokaiselle! :)


Ja en ainakaan myönnä, että kaikki tämä mun hypetys johtuis vain siitä että rakastan Steve Carellia ja Julianne Moorea, että tykkään Marisa Tomeista, että olen olen lopulta alkanut lämmetä Emma Stonelle ja alkanut kehittää ihastusta Ryan Goslingiin (kyllä, olen pudonnut samaan loukkuun kuin kaikki muutkin neitoset!).

Kuvat http://www.emma-stone.org/visuals/index.php?cat=14http://www.bekia.es/images/galeria/2000/2455_marisa-tomei-julianne-moore-steve-carell-ryan-gosling-y-emma-stone-en-el-estreno-de-crazy-stupid-love.jpghttp://www.splashnewsonline.com/wp-content/uploads/2011/07/spl298943_001-wm900.jpghttp://gapcache.lingospot.com/2011/07/21/Crazy_Stupid_Love_Premiere_NYCS113.large.jpghttp://callmehollywood.files.wordpress.com/2011/06/crazy-stupid-love.jpg

3 kommenttia:

 1. pakkopakkopakko kommentoida! ennakkoajatukset leffasta oli JUURI samat, toi kansi on ihan surkea:D ja jotenkin yhdistän tuon päänäyttelijänkin aina johonkin vähemmän hupaisiin ja hyviin leffoihin... onnnneksi mut suostuteltiin katsomaan tämä silti;)

  VastaaPoista
 2. Ihan katsottavahan tuo leffa minun mielestä oli :P

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, haha hauskaa kuulla etten ollut ainut! Mä kyllä tykkään Carellista, mutta tuo kansi on niin luotaantyöntävä että sivuutin ton leffan useamman kerran ennen kuin "suostuin" sen katsomaan. :D

  Tiia, oli kyllä todellakin! Kunhan vain pääsi tuon kannen ällöydestä yli :D

  VastaaPoista