torstai 26. tammikuuta 2012

Uudet tuulet puhaltavat.. toivottavasti!

Olen pitänyt tätä blogia nyt lähes vuoden, ja se on tarjonnut hyvän alustan jakaa itseäni inspiroineita ja kiinnostaneita kuvia, videoita, juttuja ja ties mitä. Tänään päädyin kuitenkin selailemaan vanhaa blogiani, jossa julkaisin paljon enemmän kuvia itsestäni ja asuistani ja kerroin omasta elämästäni. 


Pikkusiskon kanssa mummolan portailla viime vuoden huhtikuussa, kuvattu ipodilla :)


Nykyinen blogi on ollut kirjoittajalleen helppo: ei tarvetta kirjoittaa pitkiä tekstejä, ei tarvetta paljastaa mitään itsestään. Samalla huomaan, että toisaalta blogi kaipaisi hieman persoonallisempaa otetta, enemmän minua sisältöönsä. Yhtenä päivänä etsissäni yhtä ruokaohjetta ihan ensimmäisestä blogistani satuin huomaamaan, kuinka hurjan määrän kommentteja se oli elinaikanaan kerännyt. Omasta mielestäni se blogi oli kovinkin kotikutoinen ja heikkolaatuinen, mutta silloin kirjoitin melko välittömästi ja rohkeasti omista asioistani ja annoin itsestäni enemmän - se taitaa olla lukijoille tärkeää. :) En aio muuttaa blogin sisältöä, vaan lisätä sitä. Tällä kertaa teen sen kuitenkin ilman paineita, kirjoittelen itsestäni ja elämästäni jos siltä tuntuu, ja toisina päivinä julkaisen pelkkiä kuvia jos se tuntuu miellyttävämmältä.


Syksyllä 2011

Tällä hetkellä kuvittelen, että blogi ei tule muuttumaan aivan tavanomaiseksi "päivän asu ja ostokset" -blogiksi, vaan pyrin edelleen säilyttämään näkökulmana inspiraation: esittelen asioita elämästäni, jotka ovat mua inspiroineet ja ilahduttaneet. Toisaalta aika näyttää, mitä kaikkea ehdin blogin puolelle väsäillä ja millä innolla. Aion tehdä mikä hyvältä tuntuu ja etsiä sitä omaa tapaani jakaa asioita blogimaailmassa. 


Siskon saksanpaimenkoiran 1v-synttäreillä viime lokakuussa, pikkuveli ja -sisko sylissä :)


Aion aloittaa tämän sisällön lisäämisen julkaisemalla uudelleen niitä juttuja vanhan blogin puolelta, jotka edelleen tuntuvat ajankohtaisilta tai inspiroivat mua. Olen aikanaan nähnyt vaivaa niiden eteen, ja lueskellessani vanhoja juttuja huomasin, että osa niistä on oikeasti ihan hyviäkin. :) Yksi syy tähän on myös se, että mun kamera on tällä hetkellä kotikotona eikä täällä opiskelupaikkakunnalla, joten en pääse napsimaan kuvia uusia postauksia varten.


 Tänään päivällä, kun tulin kotiin kyyyylmästä ulkoilmasta, kuvattu ipodilla


Toivon että tämä uudistus toisi blogiin myös lisää lukijoita ja kommentoijia, välillä on nimittäin hieman masentavaa kirjoitella blogia, jota kukaan ei lue. :) Nykyään taitaa olla niin, että pitää ahkerasti käydä kommentoimassa muiden blogeja, jotta sitä kautta eksyisi lukijoitakin omalle tontille. Mä en ole oikein koskaan ollut hyvä kommentoimaan muiden kirjoituksia, en jotenkin näe mieltä kirjoittaa samoja juttuja kuin sadat muut, vaikka postauksesta tykkäisinkin ja se tunteita herättäisi. Vaikka en ole kova kommentoimaan, on mulla blogilistalla ainakin 50 blogia seurattavana, joista lähes päivittäin luen pariakymmentä. Nyt taisi juttu lähteä vähän sivuraiteille.. Mutta toivotaan että tännekin saadaan hieman vipinää ja vilskettä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti