torstai 12. tammikuuta 2012

Joulutunnelmia

Voi olla että useimpia eivät nämä kuvat enää kummoisesti inspiroi, mutta itse vietin niin mukavan joululoman, että haluan vielä hetken fiilistellä menneitä viikkoja kuvien muodossa. Ensi viikolla jatkuu opiskelu (jos vain taltutan alkaneen flunssan siihen mennessä), mikä on ihan kivaa sekin. Kun vain saisi kotikodin ja opiskelukaupungin jotenkin raahattua lähemmäs toisiaan! :)


Äidin luona mamma oli pistänyt parastaan ja joka huone oli ihanan hämyinen ja joulun tunnelma oli todellakin joka paikassa. :)


Äidin luona joulukuusi oli koristeltu ääriään myöten, kun 5- ja 10-vuotiaat pikkusisarukseni pääsivät päättämään asioista. :) Meillä on aina ollut perinteenä, että lapset saavat koristella kuusen ihan oman päänsä mukaan (äiti sitten vähän fiksailee nauhojen paikkoja salaa jälkikäteen ;)), ja musta on tärkeämpää että lapset pääsevät osallistumaan, kuin että jälki on ihan täydellisen tyylikästä. Tässä kuvassa 5-vuotias sisko ihailee kädenjälkeään. :)


Äidin taloon rakennettiin tänä kesänä tylsän välikön tilalle ihana kuisti. Näin tunnelmallista oli kuistilla pikkujoulukuusen ja lyhtyjen valossa:


Isän luona delegoin mulle annetun joulukuusen koristelutehtävän pikkuveljelle ja sen tyttöystävälle, tuloksena oli yksinkertainen kuusi, josta löytyi vain punaisia ja kultaisia palloja  ja muutama kultainen nauha. Mun ehdotus diskopallosta tähden tilalla ei saanut kannatusta, ja sitten ylin kynttiläkin päätti irtisanoutua tehtävistään. Mutta kuusi kelpasi meille erinomaisesti. :)


Isän luona jätettiin muiden joulukoristeiden laitto minimiin, ja luotiin joulutunnelma sen sijaan hurjalla määrällä kynttilöitä. Joulupäivänä laskin sytyttäneeni pelkästään keittiöön ja olohuoneeseen 15 kynttilää! :)


Jouluateria oli siskon käsialaa alusta loppuun, kattausta myöten. Ihana pikkusiskoni jaksaa nähdä vaivaa meitä muita laiskempia varten, jotka olisimme varmaan tyytyneet pelkkään tavalliseen ruokailuun myös jouluaattona. Ihana sisko :) <3 Astiat ovat Pentikin Sara-mallistoa ruskeina. 


Tässä vielä yksi joululomasta nauttija! :) Siskon saksanpaimenkoira Rocke on vasta vähän yli vuoden, joten tämä oli sille vasta toinen joulu. Rocken jouluaatossa taisi tällä kertaa olla kaksi kohokohtaa: aamupäivällä tehty rauhallinen kävelyretki isän uudessa naapurustossa ja illalla lahjapaketista kuoriutunut valtava puruluu. :)Oliko teillä kiva joulu? Mitä juttuja teidän jouluihin kuuluu vuodesta toiseen? 

2 kommenttia:

  1. oli kivakiva joulu! mut huijattiin ovelasti koristeleen joulukuusi (kuinka pieneltä muuten kuullostan kun matias on tekstissä "pikkuveli" ja mä sen tyttöystävä:DD) ja sitte vielä jouluaterialle hihi=) onneksi vahdit mun ateriamäärää ja mä sun kinkun nirsoilua... HEI ja vielä seuraavaan postaukseen, joko pitää varata joku päivä millon voidaan sun PIKKUveljen kaa hyökätä sun asuntoa katsoon? rakkain terveisin punapääsöpöliini

    VastaaPoista
  2. Lupaan ens kerralla kirjottaa sun nimenki! :) Iso-Emma. ;) Ei tarvi varata kovin kauas etukäteen mutta pari-kolme viikkoo ennen olis kiva tietää niin jään sitte sinne enkä tuu kotia-kotia :)

    VastaaPoista