perjantai 15. helmikuuta 2013

Mun tämän talven top5 luottovaatteet

Varsinkin talvisin, kun ulkona on kylmää ja pimeää, mä huomaan pukeutuvani yhä useammin muutamiin luottovaatteisiini. Nyt ajattelin vilauttaa teille paria luottovaatetta tältä talvelta. Kaikki ne ei eivät ole saaneet välttämättä hirveästi esilläoloaikaa, mutta ovat kaikki sellaisia, joihin voisin turvautua kun aamulla on kova kiire luennolle eikä ole aikaa sovitella läpi useita asuja. 

Ensimmäisenä on Lindexiltä viime talvena ostamani neule. Ostelun jälkimainingeissa kasasin myös blogiin kollaasia siitä, millaisessa asussa voisin nähdä neuleen. Neule on tosi lämmin ja mukavan väljä, jolloin se lämmittää vielä entistä enemmän. Jos oikein pitää reippaasti kävellä kouluun, tulee tällä neuleella helposti jopa kuuma. Useimmiten yhdistän tämän neuleen yksinkertaisesti farkkuihin ja johonkin kivaan huiviin, kuvassa ebaysta ostamani huivi. Keväämmällä tämä on oiva neule trikoopuseron ja toppaliivin kaveriksi.


Tämän neuleen kuva epäonnistui kyllä kovasti! Jouduin kuvata vaatteet salamalla, ja tämän neuleen värin se jotenkin imaisin niin kovasti esille kuvaan, että neule näyttää ihan hassulta. Tämä neule on ostettu samalla kerralla Lindexistä kuin ylempikin, ja siitäkin kirjoittelin aikanaan blogiin. Myös tämä neule on tosi lämmin, joten ihan nollakeleillä se on liian kuuma talvitakin kanssa. Myös tämän neuleen yhdistän yleensä helposti farkkuihin ja huiviin tai kaulakoruun, kuvassa JC:n avainkaulaketju.


Sitten tämän vuoden ostoksia. Tämä neule on ostettu elokuun lopulla H&M:ltä. Se ei ole ihan yhtä kuuma kuin kaksi ylempää neuletta, joten se on päässyt päällekin vähän useammin tämän talven aikana. Väljä malli sopii mukavasti pitkiinkin koulupäiviin. Neule on niin kuviollinen, että yleensä en asusta tätä sen kummemmin, vaan puen vain farkkujen kanssa. Kuvaan laitoin Pieces-huivin. 


Tämäkin neule on Lindexin mallistoa ja taisin ostaa sen alennusmyynneistä viime tammikuussa. Se on todella mukava päällä pitkien liehukkeidensa takia, mutta samalla se näyttää vähän hassulta talvitakkien kanssa, kun pitkät liehukkeet kurkistelevat takin alta. Tätä yhdistän yleensä johonkin rentoon t-paitaan ja housuihin. Hieman hoikemmalla ihmisellä neule näyttäisi ihanalta kapean vyön kanssa. Kuvan vyö taitaa olla Pieces-merkiltä.


Tämä trikoopaita on ostettu JC:stä ainakin pari-kolme vuotta sitten. Sen vajaamittaiset hihat ovat tiukat mutta muuten malli on tosi löysä. Tätä käytän eniten kotosalla leggiensien ja villasukkien kanssa, mutta koulukelpoisen tästä saa yhdistämällä asuun nahkasaappaat, paksummat legginsit, kivan huivin ja ehkä neuletakinkin. Kuvassa oleva huivi on ebaysta huudettu.


Mitkä on teidän tämän talven luottovaatteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti