torstai 20. syyskuuta 2012

Junabloggailua: eilisen kuulumisia

Noniin, katsotaanpas miten tämä junasta bloggailu onnistuu! Yritän nyt kirjoitella teille vielä toisen postauksen tuon aamun ajastetun postauksen lisäksi. 

Keksin aamulla sängyssä yhdeksän aikaan, että otankin jo aamujunan Kokkolaan. Kotoa piti siis lähteä tasan tunti tämän päätöksen jälkeen. Säntäilin siis ympäriämpäri kämppää, laitoin itseni valmiiksi ja pakkasin laukkuja. Ja kerkesin!

Vartti sitten lähti taajamajuna kohti Seinäjokea liikkeelle, ja sieltä vaihdan Intercityyn joka vie mut Kokkolaan. Viime kerralla vanhan kunnon taajamajunan tilalle oli tullut kahden vaunun pituinen ekojuna, jonka penkit ei kyllä vedä vertoja näille ihanan upottaville penkeille joilla nyt saan matkata! 


Tämä reitti vaan on vähän sellainen, että mun puhelimen 3G-merkki ei meinaa millään pysyä näytöllä, vaan netin käyttö hidastuu ja usein katkeaa kokonaankin. Saa siis nähdä saanko tämän postauksen kuvineen ulos matkan aikana, vai pitääkö vain tallentaa luonnoksiin ja postata sitten illalla kotoa käsin. :)

Mun oli tarkoitus laitella tätä postausta tulemaan jo eilen, mutta kun silittelin pyykkivuorta pienemmäksi ilta-yhteentoista asti, en enää jaksanut avata konetta vaan painuin suoraan pehkuin (joista kyllä tuijotin vielä yhden Criminal Minds jakson.. :)). 


Me tehtiin eilen tosi nopeita ja helppoja ruokia, kun ei jaksettu alkaa ihan oikeaa ruokaa kokkailemaan. Lounaaksi syötiin sekoita-vain-vesi-sienikeittoa, jonka sekaan paistoin vähän tölkkiherkkusieniä pannulla. Pikkunapsittavaksi laitoin molemmille muutaman ruissipsin lohi-tuorejuustolla. 


Lounaan jälkeen mä koitin vähän ahertaa koulujuttuja eteenpäin. Oon jotenkin tosi huono arvioimaan, kuinka yksityiskohtaiset muistiinpanot mun kannattaa kirjasta tehdä. Osaisin tehdä joko tosi hyvät ja tarkat muistarit, tai sitten ihan vain avainsanoja. Mutta pitäisi varmaan tehdä jotain siltä väliltä. :D


Kuuden aikaan siirsin opiskeluhommat sivuun, avasin telkkarin ja pääsin vihdoin silitettävien vaatteiden kimppuun. Muutamasta vaatteesta otin myös nukkaa pois OBH Nordican nukanpoistolaitteella, joka on kyllä ihan huippu! Toivottavasti tuosta kuvasta näkee edes vähän, kuinka tehokkaasti tuo pikkulaite leikkoo nukat pois vaatteista. Kuva ei tosiaan ole mikään paras mahdollinen, näpsäisin sen puhelimella pelkän keinovalon avustuksella.


Iltapalaksi/illalliseksi tehtiin lämpimiä leipiä, ja itseasiassa niitä jäi mulle pari jopa matkaevääksi tähän junamatkalle. :) Tällä kertaa meidän leivissä oli tuorejuustoa, ananasta, kanaa, fetaa ja juustoa. Nam!


Niin ja aamulla väkertelin normiponnariin vähän jotain piristettä, kun kiepautin pari suortuvaa peittämään itse ponnarinlenksun ja kiinnitin yhdellä pinnillä. Suihkaisin Tigin lakkaa siihen kohtaan hieman tavallista enemmän ja pysyi kyllä tosi hyvin koko pitkän päivän. Pitää koittaa uudelleenkin. :)Jipii, näyttäisi siltä että saan tämän postauksen julkaistua nyt, kun siirryin Seinäjoella Intercityyn! :) 


Ps. Jeeee, pääsen huomenna ystävä-kampaajalle kylään katsomaan ystävää ja tämän syötävän suloista pikkupoikaa! Ja superbonuksena mulle luvattiin myös hiustenleikkuu. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti