torstai 13. syyskuuta 2012

Kesä tuli ja kesä meni :) - osa 1

Noinhan se kesä hujahti taas niin nopsasti, etten ehtinyt edes alkaa ajatella blogin hiljaiseloa. Tämä kesä meni lomaillessa kaikin puolin, sekä töistä (viikonlopputöitä lukuunottamatta) että melko pitkälti tietokoneilustakin. Mulla on nyt muutaman postauksen verran kuvia kesästä jaettavana, en taas osannut karsia kuvamäärää, jokaiseen liittyy niin paljon ihania muistoja. Joten tyrannina käytän oikeuden julkaista omassa blogissani niin paljon kuvia kuin tykkään! :)

Kuvien laatu voi vaihdella paljonkin kuvasta toiseen, kaikki kuvat on räpsitty iphonella, joka ei suhtaudu hämärään kovin suopeasti. Näissä kuvissa laatu ei ehkä olekaan se tärkein asia, vaan tunnelma.

Ensimmäisenä aloitetaan niistä tärkeimmistä, eli ihmisistä. Sain viettää tänä kesänä paljon aikaa perheen, sukulaisten ja muiden läheisten ihmisten kanssa. :)


Tässä on maailman paras kaveri, joka vielä sattuu olemaan mun siskokin. <3 Siskon kanssa nähtiin ja tehtiin kaikenlaista tänä kesänä, ei ehkä mitään kovin erikoista tai hurjaa, mutta muistot piristävät läpi talven! :)

Sitten tulee kuvia äidistä ja pikkusisaruksista sekä isovanhemmista. Mummolassa vietin kesällä ihania ihania päiviä ja öitä, siellä hartiat rentoutuvat ja mieli lepää. Paras paikka maailmassa. Näissä kuvissa esiintyy eniten nuoremmat sisarukset, isompaa pikkuveljeä ei millään saa enää kameran eteen tai ainakaan niin, että saisin luvan julkaista kuvia missään. :)


Kavereiden kanssa oleilusta ei paljoa kuvia ole tallentunut, mutta mm. elokuun lopulla vietin todella hauskan ja jopa jännittävän (tarinaan liittyy hajonnut kulkupeli!) paripäiväisen Oulussa ystävien kanssa. :)Jatkoa luvassa seuraavissa postauksissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti