sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Musiikkia lauantai-iltaan

Mä tulin vähän yli tunti sitten kotiin ystävän luota juoruilemasta ja syömästä Ben&Jerryä ja nyt istuskelen yksin kotona tietokoneen ja telkkarin äärellä. Yritin kirjoitella teille yhtä sisustuspostausta, mutta photobucket (jonne lataan postausten kuvat) ei suostunut yhteistyöhön. Niinpä ajattelin linkitellä teille Youtubesta pari sellaista biisiä, joita olen kuunnellut viime aikoina. :)

Kolmen veljeksen muodostama Boyce Avenue tekee juuri mun tyylistä musiikkia. Tykkään siitä, että tunnen suurimman osan kappaleista jo etukäteen ja heidän tekemänään nämä ovat kuin parempia versioita alkuperäisestä. :) Muhun iskee aina tällainen akustinen poppi. Tykkään myös siitä, että Boyce Avenuen videot ovat aina ensiluokkaisia toisin kuin monien muiden cover-bändien. 

Kuuntelin kevään aikana kaikki Boyce Avenuen Spotifysta löytyvät biisit läpi ainakin kymmenen kertaa, sillä ne sopivat myös taustamusiikiksi opiskelulle. Ja painavaksi mielipiteekseni muodostui, että allaoleva Will You Be There on kaikista paras. :) Alejandron ääni pääsee tässä todella loistamaan, kun hän saa laulaa vähän vihaisestikin. Alkuperäinen biisihän on Michael Jacksonin. 


Seuraavasta herrasta, Tyler Wardista, en tiedä juuri mitään, mutta tykkään hänen versiostaan Replay-biisistä. :) Aika monesti biisi ja varsinkin lyriikat saavat ihan erilaisen merkityksen, kun laulu hidastetaan erilaiseksi versioksi. Rakastan Maroon 5:a ja tätä Alicia Keysin kappaletta. Kun ne kaksi yhdistetään, tulee tietysti siitäkin jotain, mistä todella pidän. :) Tavallaan Adamin ääni ei ehkä edes pääse ihan oikeuksiinsa tässä biisissa, mutta silti tämä on vaan koukuttava. Tämän biisin kanssa haluan aina vain laittaa sen soimaan alusta uudelleen ja uudelleen. :)Mitäs te ootte kuunnelleet viime aikoina? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti