maanantai 17. syyskuuta 2012

Kesä tuli ja kesä meni :) - osa 3

Meidän mummolassa on ollut kissoja siitä asti, kun mummu ja pappa aikanaan muuttivat omilleen papan vanhempien luota. Maalaistalossa kissoja pidettiin, jotta hiiristä ja rotista ei tulisi ongelma. Nyt myöhempinä vuosina mummu ja pappa haluavat kissoista enemmänkin seuraa, vaikka kissat saavatkin kulkea vapaana pihapiirissä ja viettävät etenkin kesäisin melko vähän aikaa sisällä talossa. 

Isovanhemmillani on myös sellainen periaate, että yksi kissa on liian vähän ja tulisi yksinäiseksi, mutta he eivät myöskään jaksa enää huolehtia isoista määristä kissoja. Niinpä talossa on jo vuosia ollut aina kaksi kissaa. Tänä kesänä toinen talon kissoista, Pökö, kuoli. Isovanhemmat halusivat hankkia uuden kissan toiselle kissalle kaveriksi. 

Niinpä meidän serkusten iloksi ja ihastukseksi mummolassa on tänä kesänä temmeltänyt ja kasvanut aivan suunnattoman suloinen ja suorastaan hämmentävän rakastettava kissanpentu. Puhuttelimme pentua useamman viikon "pikkukilliksi", kunnes 6-vuotias siskoni keksi kissalle nimeksi Milli. Pikkukilli-Milli. :) 

Tämä pohjustus ehkä selittää hieman sitä, että tämä postaus on tungettu aivan täyteen kuvia Millistä. En vain voinut karsia mitään pois! :) Milli ei myöskään ole ainakaan rauhoittanut kissakuumettani, päinvastoin!


Nyt Milli on ihan ison kissan oloinen ja liikkuu jo tosi sulavasti ja näppärästi. Siitä on tullut varmasti ihmisrakkaampi ja -läheisempi kuin yhdestäkään kissasta ennen meidän mummolassa. Aamulla se tulee juosten ovelle ku mummu kutsuu sitä sisään, se nukkuu pitkät päiväunet isovanhempien sängyllä ja pihamaalla se seurailee mummua tai pappaa joka paikkaan. :)

Vielä pari postausta jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti