keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Lily Lolo -meikkejä

Nyt olen sitten mäkin tainnut hurahtaa mineraalimeikkeihin. Ja vähän niinkuin vahingossa. :) Kaikki alkoi siitä kun puuterisiveltimeni hajosi ja lähdin metsästämään uutta. Kicksissä myyjä suosittelu kabuki-sivellintä mineraalipuuterini kaveriksi, ja itsekin koin kabukin hommaan sopivaksi. Taisin myös mainita myyjälle, että tämähän on siitäkin kätevämpi, että jos joskus haluan testata mineraalimeikkejä muuten, niin onpahan kabukikin sitten valmiina. 

Niinpä sitten eksyin viime viikolla lukemaan arvosteluja ja mielipiteitä mineraalimeikeistä. Ja sitten vähän niinkuin vahingossa (erinomaisten arvostelujen jälkeen) tilaamaan pari juttua Lily Lolo -merkin nettisivuilta

Tilaus saapui kotiin asti todella nopeasti, taisin tehdä tilauksen maanantaina tai tiistaina ja perjantaina paketti oli ujutettu postiluukusta sisään. Ihanan helppoa! Paketti oli tosiaan niin pieni, että se oli toimitettu kerrostalossakin ihan kotiin asti, eli se mahtui postiluukusta sisään. Tilasin yhden normaalikokoisen poskipunan ja neljä eri sävyistä testeri-kokoista meikkipohjapurnukkaa. Koko tilaus kustansi muistaakseni noin 20 euroa. Postimaksut olivat suht suuret, joten kannattaa tilailla kaverin kanssa yhdessä tai ainakin omaa sävyä valitessa mieluummin tilata kerralla monta testeriä. Parista muutaman euron testeristä ei kannata yksinään maksaa niin kovia postimaksuja. 

Meikit on pakattu kevyisiin muovisiin purnukoihin, mikä on ainakin mun mielestä plussaa. Jotkut tykkäävät kalliimman oloisista lasipurnukoista, mutta mä tykkään että meikit painavat laukussa mahdollisimman vähän (tätä arvostaa, kun ravaa viikonloppuisin kahden kaupungin väliä!) ja tyhjinä ne on helppo hävittää.


Tässä kuvassa yritin näyttää, minkä kokoisia nuo testeri-purnukat ovat. Aika söpön pieniä, mutta kyllä noista jokaisesta pari-kolme meikkiä ainakin tekee, luultavasti enemmänkin. Riippuu tietysti montako kerrosta haluaa kasvoilleen asetella. 


Poskipunan sävy on Clementine. Meikkipohjat taisivat olla Popcorn, Warm Honey, Butterscotch ja In the Buff. En osaa oikein sanoa näistä sävyistä paljoakaan, olen vasta testannut Popcornia ja Warm Honeyta. Luultavasti Butterscotch on mulle liian keltainen. En uskalla alkaa mitään muuta selitellä näistä, sillä olen niin aloittelija ja kuvatkin on otettu iphonella, jolloin sävyt eivät varmastikaan vastaa oikeita! :)


Sen uskallan kuitenkin sanoa, että en taida enää hevillä vaihtaa takaisin normaaliin meikkivoiteeseen. Mineraalimeikki on tosi helppo levittää ja selviä rajoja tai pakkeli-efektiä on vaikea saada aikaan. Mun iho rasvoittuu päivän aikana tosi helposti, mutta mineraalimeikin kanssa otsakin on pysynyt lähes täysin mattana ihan iltaan asti! :) 

Nämä on kuitenkin vain parin päivän kokeilujen tulosta, joten kovin laajaa tutkimusta mun kokemuksista ei vielä voi kirjoittaa. :) Se on kuitenkin varmaa, että kunhan olen selvittänyt sopivimman sävyn kasvoilleni, lähtee Lily Lololle toinenkin tilaus ihan täysikokoista meikkipohjaa varten. 


Tiivistetysti: suht halpa nettikauppa, nopea toimitus, ihania meikkejä. :) 

Käytättekö mineraalimeikkejä? Onko teillä kokemuksia tästä tai muista merkeistä? Vai oletteko vielä pitäytyneet perinteisissä meikeissä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti