keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Alle 100 euron nahkaballerinat x 12

Mä taas innostuin vähän haaveilemaan tulevasta kesästä, kun selailin nettikauppoja. Mulla on kaapissa parit balleriinat, mutta taas kevään tullen tekisi mieli ostaa edes yhdet uudet. :) Tällä kertaa houkuttaisi joko perusruskeat kengät, tai sitten jotkut vähän erikoisemman väriset tai malliset popot. Tässä 12 kappaletta kivannäköisiä nahkaballeriinoja eri nettikaupoista, kaikki alle 100 euron hintaluokasta. 1. rivi: Zalando, Zalando ja Asos.
2. rivi: Zalando, Zalando ja Zalando
3. rivi: Ellos, Zalando ja Ellos.
4. rivi: Ellos, Ellos ja Zalando.

Tuli vähän Zalando-painotteinen kokoelma, mutta mä tuskastun niihin nettikauppoihin, joissa ei valita kengän materiaalia, vaan pitäisi selata kaikki ballerinat läpi ja kurkkia yksitellen, mitä materiaalia kenkä on. Toisena juttuna haluan saada kengästä kunnon kuvan kollaasia varten, joten ihan kaikki nettikaupat eivät kelpaa senkään puolesta. 

Tässä kun katselin noita verkkokauppojen tarjontaa, huomasin tiirailevani pisimpään kirkasvärisiä tai muuten hieman erikoisempia balleriinoja. Jos päädyn tänä keväänä hankkimaan uudet balleriinat, voi olla että käyn vain nappaamassa omaa silmää miellyttävät kengät halpaversiona esim. H&M:ltä, ehkä ei kannata panostaa hirveästi rahaa kenkiin, joita ei välttämättä jaksa käyttää paria kesää kauempaa. 

Millä perusteella te ostatte kesäkenkiä? Yhden kesän käyttökengät vai laatua useammaksi vuodeksi? 

2 kommenttia:

 1. Siiiiiis kenkiähän pitää olla montaa eri väriä ja mallia:D Eli ei yksiin kenkiin kannata omaisuutta tuhlata mutta... taas hm popoja näkee sitten kaikilla... Mutta sittenku näkee NE kengät nii silloin ei mietitä tai vähintään ne jää kiusaamaan mieltä ja ostaa ne lopulta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuitenki huomannu, että käytän eniten niitä muutamaa paria, joista tykkään eniten. Toisaalta se voi johtua siitä, että tämä mun elämäntilanne on vähän tällainen väliaikainen, kahden-kaupungin-välillä-kulkeva. :) Ei koskaan oo kaikki kamppeet ja romppeet samassa paikassa. :)
   Täytyy myöntää, että ostin H&M:n punaiset balleriinat kympillä, saa nähdä onko niistä mihinkään. :)

   Poista