perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hänen tyylinsä: Jennifer Aniston 2011

Tässähän on tullut jo useamman kuukauden tauko hänen tyylinsä -postauksiin! On siis jo korkea aika julkaista uusin postaus tästä kategoriasta. Näiden postausten tekeminen ei ole mitään maailman nopeinta hommaa, vaan mulla menee kokonaisuudessaan varmaan vähintään parisen tuntia yhden tällaisen postauksen tekemiseen. Siispä näitä ei ehkä nähdä blogissa jatkossakaan ihan viikottain. Ja edelleen kommenttilaatikkoon saa heittää ehdotuksia tyypeistä, joista haluaisitte nähdä näitä postauksia!

Nyt haluan valottaa teille hieman ihanan Jennifer Anistonin tyyliä vuodelta 2011. Jenniferin arkityyli koostuu sinisistä farkuista eri malleissa yhdistettynä useimmiten tummaan yläosaan. Lentäjäaurinkolasit, musta laukku ja vyöt viimeistelevät asut. Lämpimillä keleillä Jennifer paljastaa säärensä shortseissa tai hameissa ja sujauttaa jalkaan varvastossut. Mä kuvailisin Jenniferin tyyliä melko klassiseksi pienillä viboilla rokkia ja boyfriend-farkkuja. 


Ja event-asut! Jennifer luottaa sääret paljastaviin mekkoihin ollessaan edustustehtävissä. Toinen vaihtoehto on suorat mustat housut ja yksinkertainen yläosa. Väreissä Jennifer luottaa mustaan, mutta joskus mekko voi olla myös vaalea tai kevyesti kuvioitu. Hiukset Jennifer pitää lähes poikkeuksetta auki ja suorina ja meikin kevyenä ja raikkaana. Kuvat: http://www.jenaniston.net, http://jenniferanistonsource.com, http://aniston-fan.org, http://jenniferanistondaily.com/

2 kommenttia: