keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tietokoneen taustakuvat

Mulla on unohtunut läppärin taustakuvaksi joku jouluinen kuva, joten oli korkea aika etsiä jotain paremmin sopivaa tilalle. Yleensä oon tykännyt pitää taustakuvana jotain itse napattua, hyvin onnistunutta valokuvaa. Joskus nuorempana mulla oli myös paljon lempparinäyttelijöiden kuvia taustana. Nyt kun oma kamera on rikki ja en oo vieläkään saanut aikaseksi siirtää vanhempia digikuvia tälle koneelle, ajattelin vähän kurkistella internetin ihmeelliseen maailmaan, että millaisias taustakuvia sieltä löytyy. Tässä on poimittuna joitain niistä moonista, joita tallentelin oman koneen syövereihin myöhempää käyttöä varten. Arvatkaapa, mikä noista pääsi taustakuvaksi nyt heti! :)


Mun taustaksi pääsi nyt taivaskuva (kolmas ylhäältä), se on jotenkin kivan rauhoittava. 

Nämä kaikki on otettu hdwallpapers.net-sivulta, mutta tosi hyvälaatuisia taustakuvia löytyy netistä tuhansia ja taas tuhansia, Googleen voi kirjoitella joko tarkemmat vaatimukset tai ihan yksinkertaisesti "wallpapers". Lisäksi kannattaa tarkistaa oman näytön koko, niin saa ladattua heti kerralla omalle koneelle sopivia taustakuvia. :)

Millainen teidän taustakuva on just nyt? Vaihdatteko taustakuvaa usein, vain pidättekö samaa kuvaa taustana ikuisesti? Lataatteko taustakuvia netistä vai valitsette omista digikuvista? Kuinka moni ei edes välitä, millainen taustakuva koneesta löytyy? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti