perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vinkki: miesten talvikengät Prismasta

Me lähdettiin keskiviikkoiltana ruokaostoksille Prismaan siskon kanssa, jotta saatiin kaappi täyteen purtavaa viikonlopun vierailua varten. Jyväskylän Keljon Prismassa on poisto-puoli, jolta löytyy mm. vaatteita ja kenkiä todella halpaan hintaan. Bongattiin juuri meidän makuun passaavat miesten talvikengät, joten ostettiin niitä kaksin parein. Ja molemmat kenkien vastaanottajat olivat tyytyväisiä! :) 


Kengät ovat Prisman omaa RossBros-merkkiä, josta voi lukea enemmän TÄÄLTÄ. Kenkien lähtöhinta oli 65 euroa, mikä on jo sekin mun mielestä tosi pieni hinta tyylikkäistä, talvisäihin sopivista ja nahkaisista kengistä. 


Nyt hintalappu osoitti enää 20 euron kustannuksia. Kassalla kuitenkin selvisi, että sekin hinta oli vielä puolitettu, joten lopulliseksi hinnaksi jäi naurettavat 10 euroa! :) Kokoja oli jäljellä 40, 41 ja 42, ja ainakin meidän empiiriset kokemukset osoitti, että näistä pojille passasi yksi koko tavallista pienemmät popot. 


Ainakin mulle tämä merkki jäi nyt korvan taakse muistiin, ja voisin todellakin kuvitella ostavani merkin vaatteita, kenkiä tai asusteita toistekin. Ostatteko te juttuja poikakaverille, perheenjäsenille tai kavereille, jos eteen tulee jotain halpaa ja hyvää? Entä voitteko ostaa kenkiä tai vaatteita marketeista, vai pitääkö ne teistä hankkia kunnon putiikeista? 

2 kommenttia:

  1. Hienot kengät löysitte alesta! :)

    Olis kiva jos vierailisit mun blogissa ja jäisit vaikka seuraamankin! :)

    Missingsparkles.com
    ARVONTA

    VastaaPoista