tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tiistai-illan terveiset mummolasta

Mulla ei ollut tällä viikolla mitään luentoja, joten tulin jo eilen Kokkolaan. Tänään kävin lounaalla hauskassa seurassa ja sitten otin suunnan kohti voice massage -hierontaa ensimmäistä kertaa eläissäni! :) Oli tosi rentouttavaa ja mukavaa, ja ajattelin kirjoitella siitä ihan oman postauksensa. Hieronnan jälkeen treffasin mummun ja pappan kaupungissa ja kodin kautta pyörähdettyä lähdettiin ajelemaan Lohtajalle. 

Mummola on maailman paras paikka, tämä on hermolomaa parhaimmillaan. Mulla on koulujuttuja ja läppäri mukana ja testailen nyt ekaa kertaa, miten iphone taipuu mokkulan virkaan. Ainakin tähän mennessä on pelittänyt hyvin. :) Vaikka kahden seuraavan päivän suunnitelmissa on myös pakertamista, oon varma että palaan kaupunkiin hermot levänneinä. :) 

Mukaan lähti myös sisko ja siskon koira, ja täällä mummolassa Rockea odotti viikon iloisin yllätys: tädin Pita-tyttö on mummolassa hoidossa perheen lomamatkan ajan. Niinpä nuo kaksi toheloa ovat nyt saaneet juosta itsensä aivan väsyksiin isolla tanhualla. Eiköhän unikin maistu. :)

Rocke ja Pita lähettävät tiistai-illan terveisensä! :)(Omistettu Emmalle. ;))

4 kommenttia: