tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tyttöjen viikonloppu Oulussa

Mulla on viisi ihanaa ystävää, joista suurimman osan kanssa olin samalla luokalla ekaluokasta aina lukion viimeiseen luokkaan saakka. Nykyään me kuusi asutaan viidellä eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Viime keväänä me aloitettiin  Suomi-tour, ja Espoo ja Turku käytiin ratsaamassa viime vuoden puolella. Viime viikonloppuna oli vuorossa Oulu, jossa kaksi meistä asustelee nykyään. 
Käytiin perjantaina ja lauantaina kiertelemässä vähän kaupungissa ja syömässä ulkona, oli kyllä hyviä ruokia. Perjantaina illastettiin Vanha paloasema bar & bistro -nimisessä paikassa, ja ainakin hamppariateria on todella maukas! Ei kyllä voinut verrata mihinkään mäkkärin aterioihin. 


Lauantaina lähdettiin aikaisin iltapäivällä brunssille/lounaalle Pannukakkutaloon. Aivan loistava idea tarjota pannareita sekä suolaisina että makeina - ja vaihtoehtoja oli paljon! Me jakauduttiin pareiksi ja otettiin pareittain yksi suolainen ja yksi makea pannari, kukaan ei varmasti olisi yksin jaksanut syödä kahta kokonaista. Mä söin kana-ananas-aurajuusto-pannaria ja vadelma-valkosulkaa-pannaria, ja oli tosi namia! :)
Kaupungilla pyörähtelyn lisäksi meillä ei ollut muuta ohjelmaa (paitsi lauantai-illalle), vaan vieteltiin aikaa "kotona", kateltiin American Idolia, tehtiin ruokaa, herkuteltiin ja hengailtiin. 
Lauantai-iltana meillä on aina tapana lähteä ulos tyttöporukalla. Laittautuminen ja valmistautuminen kestää monta tuntia, ja tuloksia räpsittiin kamerallekin talteen.
Sunnuntai-aamiainen on myös alkanut muodostua perinteeksi - sipsejä, karkkia, suklaata, poppareita ja edelliseltä päivältä jäänyttä ruokaa (tällä kertaa kotitekoista pitsaa) (aamiainen näkyy vasemmanpuoleisessa kuvassa läppärin takana). :D Nyt nautittiin ravitseva aamiainen levitettävän sohvan päältä, jonka ympärille keräännyttiin hengailemaan pyjamissa. :D
Kuuden tytön ja tavaroiden ahtaminen opiskelijakämppiin ei aina vaikuta kovin helpolta, mutta hyvin me mahduttiin tämänkertaiseen 35 neliön lukaaliin. :D Näissä kuvissa vähän sunnuntai-tunnelmia, vasemmassa kuvassa taustalla näkyy yksi patjoista, jotka peitti aika näppärästi kämpän lattian. :)
Paluumatkalle meitä lähti autolla neljä henkeä ja mukaan sallittiin myös yksi poikapuoleinen heppuli. Hauska tuo pörrökoira-tarra tuolla Tomin olan takana. :D Matkanteko sujui tosi rennosti, kun tiet oli sulat ja keli hyvä ajella. 


Seuraavana valloitetaan Vaasa, ehkä jo tämän kevään aikana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti