sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hänen tyylinsä: Kate Winslet 2011

Kate Winslet on mun mielestä ehkä maailman kaunein nainen. Ei söpö tai suloinen, mutta melkein jäätävän kaunis. Oon kyllä selaillut Katen kuvia useita kertoja, mutta keskittynyt enemmän ensi-ilta- ja muihin tilaisuuskuviin sekä photoshoot-kuviin. Nyt kävin läpi Katen asuja sekä tapahtumissa että vapaa-ajalla aina vuoteen 2010 asti. Ja tykkään! :)

Kate käyttää vapaa-ajalla paljon perusvärejä (mustaa, valkoista, tummansinistä, beigeä), jakkuja, balleriinoja, kaulahuiveja, prätkäsaappaita, tummia housuja ja tietysti aurinkolaseja. Muhun iskee Katen tapa yhdistää näistä elementeistä yksinkertaisia ja arkeen sopivia asuja, joissa voisin kuvitella itsekin talsivani vaikka yliopistolla tai kaupungissa. Tässä siis kolmen kollaasin verran Katen vapaa-ajan asuja vuodelta 2011. Ja sydämet koristavat taas mun ihan lempparilemppareita. 


Sitten saman vuoden asut juhlavammista tilaisuuksista, joihin Kate osallistui. Juhla-asuissa Kate tykkää vartalonmyötäisistä mekoista, jotka ovat suht yksinkertaisia, mutta joissa on jokin hauska juju. Hiukset Kate haluaa poikkeuksetta kiinni, useimmiten kampaus on melko rento. Jalasta löytyy peep-toe-korkkarit.Mitäs tykkäsitte? Lempparit? Inhokit?


Kuvat: http://katewinsletfan.com, http://k-winslet.net, http://kwinslet.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti