lauantai 3. marraskuuta 2012

Sadetakki

Kun mulla oli pikkuveli kyläilemässä täällä Jyväskylässä, me käytiin kiertelemässä vähän kirppiksiä. Mun kymppivuotias pikkuveli on oikea kirppisrotta, se jaksaa penkoa ja tutkia vaikka mitä, ja onnistuu aina löytämäänkin kaikkea kivaa. Esimerkiksi täällä Jyväskylässä sillä oli tähtäimessä hyvät lenkkarit, ja niin se vaan tuli mua vastaan 10min kirppikselle tulemisen jälkeen käytännössä käyttämättömät Adidaksen supertyylikkäät mustat lenkkarit kädessä. :) 

Myös mä tein paljon tosi hyviä löytöjä, mm. pari matkalaukkua, pöytälamppu, leffoja, nahkalaukku ja sadetakki. Mä oon loppukesästä asti katsellut sillä silmällä verkkokauppoja ja tavallisia kauppoja, etsien sadetakkeja. Mitään tarpeeksi kivaa ja sopivaa ei kuitenkaan tullut vastaan... Ennen kuin lähdettiin Eliaksen kanssa kirppikselle. :) Sieltä löytyi tämä Rukan tummansininen sadetakki. Tämä on istuva mutta kuitenkin niin iso, että sinne mahtuu alle mun syksytakki. Tässä on huppu ja tasku, ja tämä on aika söpö, mutta sopii myös ihan ulkoilureissuille ja mökkiretkille. 

Mä en oo päässyt testailemaan tätä kuin vasta kerran, jotenkin oon onnistunut välttämään ne sadepäivät kun olisi pitänyt lähteä johonkin kotoa. :) Mutta hyvin toimi! Veikkaan, että tämän käyttöikä on pitkä ja meidän suhde aina lämmin ja kuiva. ;p


(Mun naama ei vaan ollut yhtään yhteistyökykyinen näitä kuvia ottaessa. :))

8 kommenttia:

 1. Mullakin vaihtu talvivaatteet sadevaatteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin taitaa heti tällä päivälle tulla seuraava sadetakin käyttökerta, vettä on tullut aamusta asti!

   Poista
 2. Helly Hansenin sadepuku mulla.Muuten hyvä,mutta siinä ei oo yhtään heijastinta,niin täytyy muistaa laittaa ranteeseen heijastinjuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googletella, että minkäs näköisiä vaatteita Helly Hansen valmistaa. :) Mun pitäisi kans muistaa laittaa joku isompi heijastin vaikka hihaan, tuo yksi ei taida ihan pimeillä keleillä riittää. :)

   Poista
 3. Voss on se puku malliltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo näyttää tosi kivalta! Käytännöllinen mutta ei silti hyppää silmille "kuravaatteena" :)

   Poista
 4. Just sen takia ostin mustan Voss-puvun,että sitä voi käyttää muuallakin kuin metsässä :)

  VastaaPoista