tiistai 6. marraskuuta 2012

Nahkasaappaita alle 200 eurolla - nettikauppojen tarjontaa

Mä hain sunnuntaina talvikengät kellarin varastosta, huolsin ne käyttökuntoon ja asettelin eteiseen. Siinä kenkien kanssa touhutessani huomasin, että on mulla on tosi monet saappaat, mutta vain ihan muutamat laadukkaat. Suurin osa mun kengistä on melko halpoja tekonahkasaappaita, ja sen kyllä huomaa muutaman talven jälkeen. Toisaalta niiden plussana on halpa hinta ja se, että niillä uskaltaa huolettomammin tallustaa myös loskan ja muiden huonojen kelien läpi. 

Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kun nuo nykyiset (osa jo hyvinkin kuluneet) tekonahkasaappaat tulevat tiensä päähän, aion sijoittaa pääasiassa vain kunnon nahkasaappaisiin. En yleensä haksahda kovin pahasti hetkellisiin muotivirtauksiin, mutta tekonahkasaappaat voisivat olla hyvä ostos, kun en halua sijoittaa isompaa summaa rahaa kenkiin, joita uskon käyttäväni vain muutaman kauden. Toisaalta, en tykkää ajatuksesta, että vaatteita tai kenkiä pitäisi laittaa pois ennen kuin ne on fyysisesti "käytetty loppuun". 

En usko, että ostan tänä talvena uusia saappaita (eteiseen ei enää mahdu! :D), ainakaan ennen kevättalven alennuksia ;), mutta mieleni halajaisi kovasti jotain mukavia ruskeita sappaita. Siispä katselin nopeasti läpi pari nettikauppaa ja valkkailin kivoja kenkiä sivuun. Myös prätkäbuutsit olisivat ainakin mun vaatekaapissa pitkäaikainen sijoitus, sillä niihin olen kiintynyt mallilta niin kovasti, että käyttöä löytyisi varmasti myös useiden vuosien jälkeen. :) Lisäksi kollaaseissa on melko klassisia tai muuten vaan mua oikein kovasti miellyttäneitä mustia saappaita. Kriteerinä kaikille valitsemilleni saappaille oli, että niihin olisi ihan "tavallisellakin" ihmisellä varaa, eli kaikki nämä saappaat saisi kotiin alle 200 eurolla. :)

Ensimmäisessä kollaasissa on vähän kaikenlaisia saappaita, toiseen kokosin eniten prätkähenkiset kengät. Merkkailin ihan lemppareita tuttuun tapaan sydämin, mutta kyllä oli vaikeaa tällä kertaa! Kenkähimot nousi näiden nettikauppaseikkailujen myötä aivan uudelle tasolle.. :DMitkä oli teidän lempparit? Millaiset talvikengät haluaisitte tai aiotte hankkia tälle talvelle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti