tiistai 27. marraskuuta 2012

Satuhäät

Pitkän viikonlopun koti-Kokkolassa kruunasi ehdottomasti läheisen ystävän häät! Pienten elämäntilannemuutosten takia häät pidettiin ensi kesän sijasta jo nyt marraskuussa, ja vieraslista oli karsittu aivan läheisimpään perheeseen ja pariin ystäväpariskuntaan. Niinpä meidän tyttöporukka oli mukana vain kirkossa katsomassa, kun kaunis ja komea pariskunta sai toisensa. :)

En olisi ikinä uskonut, että noin pienet, lyhyellä ajalla järjestetyt ja pienehköllä budjetilla toteutetut häät olisivat noin kauniit. Morsian oli klassisen kaunis, ja jotenkin koko pariskunta sointui kirkon sävyihin täydellisesti. En halua jakaa täällä blogin puolella niitä kuvia, joista voi erottaa henkilöitä, mutta tässä hieman tunnelmakuvia teillekin. 


Kirkko-osuus oli sopivan lyhyt ja konkreettinen. Koko muu tyttörivistö tirautteli kyyneliä, mä sain onneksi keskittyä kameraan niin pysyin hyvin kasassa. :) Kirkon jälkeen vieraan hipsivät ulos ja kaikki saivat sytyttää pitkät sädetikut. Oli tunnelmallista.


Kiitos kun sain olla mukana. Se oli aivan ihanaa. <3


ps. Mä oon ollut jotenkin ihan raatokuollut viikonlopun jäljiltä, ja siksi postailukin jäi tiistai-iltaan asti. Pahoittelut siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti