perjantai 2. marraskuuta 2012

Hänen tyylinsä: Kristen Bell 2012

Viime viikolla mä mietin mistä kirjoittelisin blogiin, ja päädyin selamaan mun ihan ensimmäistä omaa blogia. Pidin sitä syksystä 2007 aina kevääseen 2009. Lukemalla vanhoja juttuja ja katselemalla vanhoja kuvia pystyin tosi elävästi palaamaan niihin vuosiin ja tapahtumiin. Jännä miten samalla kertaa muistan juuri miltä tuntui silloin, ja samalla tuntuu että siitä on valovuosia aikaa. 

Vanhassa blogissa mun "bravuuri" oli hänen tyylinsä -postaukset. Niihin mä kokosin jonkun julkkiksen asuja koko kyseiseltä vuodelta, ja leikkelin ne sitten photoshopissa kollaaseiksi. Jokaista kollaasia ennen kirjoitin muutaman "muistettavaa näistä kuvista" -kohdan, joissa yritin kokoavasti kuvata kyseisen henkilön tyyliä.

Mä tykkään selailla julkkisten asuja, ja varsinkin saada kokonaiskäsitystä siitä, millaisista jutuista heidän tyylinsä koostuu ja mitkä teemat toistuvat heidän asuissaan yhä uudelleen. Niinpä ajattelin herätellä henkiin vanhan blogin puolelta tämän idean, ja esitellä teille ensimmäisen hänen tyylinsä -postauksen. Tällä kertaa jätän sanalliset selittelyt vähemmälle ja annan kollaasien kertoa kaiken. 

Ensimmäiseen hänen tyylinsä -postauksen valikoitui vähän niin kuin vahingossa Kristen Bell. Alla on siis kolmen kollaasin verran Kristenin asuja erilaisista tapahtumista tältä kuluvalta vuodelta. Vanhaan blogiin tein myös kollaaseja julkkisten arkiasuista, mutta tällä kertaa ne jäävät nyt uupumaan. Ehkä sitten tuleviin postauksiin. Sydämellä merkkasin ne asut, jotka ovat eniten mieleeni. 


Vanhassa blogissa nämä postaukset olivat ehdottomasti suosituimpia. Kertokaahan siis nyt, vieläkö tällaiset postaukset kiinnostaisivat nykyaikanakin? Ja kenen asuja haluaisitte hänen tyylinsä -postauksissa nähdä? Entä kollaasit, ovat sopivan kokoisia, ovatko asukuvat kollaaseissa sopivan kokoisia? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti