maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lindexin kevät: Modern Preppy with Gwyneth Paltrow

Mä tykästyin jo Lindexin syyskampanjaan, jossa nähtiin suloinen Reese Witherspoon. Nyt Lindex on saanut kevättä varten avukseen Gwyneth Paltrown. Kävin aikani kuluksi kurkkimassa tulevaa Modern Preppy -mallistoa Lindexin sivuilta. Vaatteet tulevat kauppoihin ja nettikauppaan myyntiin 21.3. eli tämän viikon keskiviikkona. Katseltuani kuvia ja keräiltyäni kollaaseja oon melko varma, että joudun lähteä kurkkaamaan näitä ihan livenä heti keskiviikkona! :)



Mä tykkään muutenkin Lindexin vaatteista, mutta tästä mallistosta voisin ottaa omaan kaappiin oikeastaan mitä tahansa! Vaatteet ovat kevääseen ja kesään sopivia, mutta useimmille niistä löytyisi varmasti käyttöä myös muina vuodenaikoina. Lisäksi nämä on melko klassisia, eivätkä siis menisi ainakaan kovin pian pois muodista. Parasta mun mielestä näissä on kuitenkin materiaalivalinnat: muistaakseni kaikissa kollaasien vaatteissa on yli puolet luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa tai pellavaa. Eivät siis ole mitään viskoosirättejä!




Tästä ekasta kollaasista voisin ihan oikeasti harkita ostavani oranssin neuleen, raidallisen t-paidan (100% pellavaa!), ihanan kassin ja nuo vihreät tennarit. Kassista muuten lukee Lindexin sivuilla näin: "Shop three items from the Modern Preppy campaign at lindex.com and get this bag for free! Valid untill 4/4." Aika kiva diili! :)




Merkkasin tähän kollaasiin lemppareiksi pilkullisen paidan ja hameen, mutta nyt kun katselen noita vaatteita niin ehkä hameen lisäksi ostoskoriin menisi kuitenkin tuo raidallinen neule, jonka yläosassa on paljettikoristeita. Tuokin paita taisi olla 100% puuvillaa, me likes. 


Tuo viikonloppukassi on niin mun ostoslistalla! Ihanan värinen ja sen näköinen, että ei pienestä käytöstä säikähdä vaan näyttää yhtä hyvältä myös vähän kuluneena. Myös punaiset housut on aina namit.


Tuo valkoinen neule on myös pakko saada! 100% puuvillaa ja täydellisen klassinen malli. Lisäksi ihastuin ehkä vähän yllättäen tuohon värikkääseen käsikoruun: se kaipaisi kaverikseen vain farkkushortsit, kivan topin tai t-paidan ja rusketuksen. :)

Miltä näyttää, tykkäättekö yhtään vai onko menty ihan hakoteille? Aiotteko jopa ostaa jotain tästä mallistosta? 


Kaikki kuvat www.lindex.com

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja, itseäni viehättää erityisesti tuo seersucker-jakku, joita ei ehkä Suomessa niin paljon näe. Kiva kesäinen jakku and so preppy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaikki jakut oli mun mielestä tosi kivoja, kävin hypistelemässä oikeastaan koko malliston läpi. :) onneks/harmiks mulla on nyt kaapissa niin monta jakkua, että en voinut mitään näistä ostaa. :)

      Poista