sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vinkki: Food Bar & Kitchen -ravintola Jyväskylässä

Eilen meidän viiden hengen seurue lähti koiran ulkoiluttamisen jälkeen pienelle Jyväskylän keskustan esittelykierrokselle ja syömään. Ruokapaikaksi valikoitui Food Bar & Kitchen -niminen paikka, joka löytyy ihan Jyväskylän keskustasta. 


Tältä näyttää nälkäinen Tomi! Ruoka tuli kyllä nopeasti, siitä plussaa ravintolalle. Ympäristö oli myös ihan mukava ja säpinää riitti, huomasi kyllä että jyväskyläläiset ovat ottaneet paikan omakseen. 


Tarjoilijan ilme oli näkemisen arvoinen, kun siskon amerikkalainen poikaystävä tilasi heti alkuun suklaapirtelön. :D Ilmeisesti ei ole kummoinen juttu rapakon siellä puolen, mutta kyllä meitä vähän nauratti. :) 


Mä arvoin kauan burriton ja kanafileen välillä, ja päädyin lopulta burritoon. Ateria näytti herkulliselta, mutta oli hienoinen pettymys. Burritos sisälsi kauheat määrät eriväristä paprikaa ja vain melko hintsusti kanaa, mille mä en hirveästi lämmennyt. En nimittäin yhtään tykkää paprikasta. 


Myös karppailevalle siskolle löytyi listalta sopiva annos, vuohenjuusto-salaatti. Oli kuulemma hyvää, mutta annos olisi saanut olla isompikin. 




Tämä oli meidän seurueen isoin annos. Lautaselta löytyi ristikkoperunoita, sipulirenkaita, friteerattuja broilerinpaloja ja kokonainen porsaan grilliribs. Tuli kuulemma maha täyteen. ;) 


Kaikenkaikkiaan Food Bar & Kitchen oli ihan miellyttävä kokemus ja sijainti sekä ympäristö tosi miellyttävät. Hinnat olivat mun mielestä melko perustasoa tuontapaiselle paikalla, mun burritos esimerkiksi kustansi 14 euroa ja rapiat. Ruoka ei kuitenkaan ollut ihan niin hyvää kuin olisin toivonut. Eniten innostusta meidän porukassa herätti vähän liian myöhään tehty huomio, että tuolta olisi saanut kannullisen muumilimpparia pöytäkavereiden kanssa jaettavaksi! :) Ehkäpä siis pitää vielä palata ruokailemaan tuonne uudemman kerran, tilata jotain muuta kuin burritos ja ottaa juomaksi kannullinen muumilimsaa. ;)


Food Bar & Kitchen -ravintolan nettisivut löytyy TÄÄLTÄ.

Mitä te vaaditte tai kaipaatte ravintolalta kun lähdette ulos syömään? :)

3 kommenttia:

  1. Olipas viihtyisän oloinen paikka ja ruuat näyttivät todella herkullisilta!

    Mahtava blogi sinulla! Olisi mukavaa, jos vierailisit blogissani ja liittyisit myös vaikka lukijakseni! :)

    Missingsparkles.com
    ARVONTA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä viihtyisä paikka. :) Mäpäs käyn kurkkimassa.. :)

      Poista
  2. Haa Ei kyllä liity kauheesti asiaan, mutta pakko kysyä kun nyt näin ekan suomalaisen & amerikkalaisen pariskunnan (itse kihloissa amerikkalaisen kanssa)että miten he näkevät toisiaan? Asuuko mies täällä vai onko vaan käymässä? :D

    Anteeksi jos tunkeilen mutta oikein hihkasin kun luin että amerikkalainen poikaystävä...saa meinaa täällä suomenmaalla olla aika yksin "jenkkisotahullu" poikaystävän naisena ;)

    VastaaPoista