lauantai 18. helmikuuta 2012

Snö of Swedenin kaulakoru

Pääsin tammikuun alussa työporukan kanssa risteilemään Helsinki-Tallinna välille, ja halusin ostaa jotain kivaa itselleni muistoksi reissusta. Kiertelin kauan hajuvesihyllyjä, mutta en löytänyt mitään niin innostavaa. Olin jo lähdössä kohti kassoja, kun pysähdyin odottelemaan muita koruhyllyn kohdalle. 
En ole koskaan suuremmin innostunut Snö of Swedenin koruista, vaan pitänyt niitä kauniina, mutta omaan tyyliini sopimattomina. Tällä kertaa jäin kuitenkin hypistelemään niitä, ja tämä ostamani koru päätyi aika nopeasti ykkössuosikiksi. 
Ostopäätös tuli tehtyä yllättävänkin nopeasti kun ottaa huomioon, etten ole koskaan harkinnut tämän merkin tuotteita, ja koska en ollut aikeissa ostaa koruja ylipäänsä. Tykkään siitä että korun ketju on suhteellisen lyhyt. Yleensä mä oon tottunut käyttämään vain todella pitkiä kaulakoruja. Omassa käytössä olen kääntänyt korun useimmiten niin, että tuo suorakulmiossa näkyvä "timantti" ja teksti jäävät piiloon, ja esillä on vain yksinkertainen suorakulmio. Korusta saa myös kätevästi hieman arkisemman, kun suorakulmion sujauttaa pois ketjusta (tai siis ketjuista) ja käyttää ketjua yksistään. Silloinkaan se ei ole liian pliisu kahden erikokoisen ketjunsa ansiosta. Vähän tuohon suureen kiiltelyyn on totutteleminen. :)


Hintaa korulle jäi noin 28 euroa tax freestä ostettuna, Kokkolassa näin saman korun noin kymppiä kalliimmalla hinnalla. Kuvissa tuo suorakulmio näyttää vaihtelevan aivan kirkkaasta todella tummaan, mutta se johtuu vain todella kirkkaasta auringonpaisteesta, jossa korua kuvasin. Oon lainaillut äidin kameraa, enkä vielä oikein hallitse sen kaikki toimintoja. :)

Tykkäätkö Snö of Swedenin koruista? Vai päätyykö tax freestä ostoskoriin jotain ihan muuta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti